Can Sant Joan es bolca per donar suport a Sergio Mármol

El joven montcadenc apallissat el passat 22 de novembre va ser el gran protagonista en la prèvia del partit del San Juan Atlético


Com cada dues setmanes a Can Sant Joan, la matinal del diumenge només tenia un protagonista: el futbol. No obstant això, en l’enfrontament d’aquest cap de setmana entre el San Juan Atlético Montcada i el CF Lloret, aquest esport va quedar relegat a un segon pla. I tot això es va produir per una elogiable causa. Sergio Mármol, montcadenc de 22 anys que va ser apallissat el passat 22 de novembre a la sortida d’una discoteca i va estar sis mesos en coma, va rebre un merescut homenatge al costat de la seva família i amics en els prolegòmens del partit, on els 350 assistents al Municipal de Can Sant Joan van clamar en favor de què es faci justícia amb el cas del jove de Montcada i Reixac.

En els instants d’espera, abans de saltar a la gespa, totes les visites tenien com a únic protagonista a Sergio, sempre amb un somriure agraint cada gest de suport que arribava durant els 25 minuts previs a l’acte. Ja sobre el camp, els futbolistes del San Juan Atlético Montcada van lluir samarreta de suport amb el missatge “Justícia per a Sergio”, nom de la campanya iniciada fa uns mesos per reclamar que els agressors no quedin impunes de l’ocorregut.

Visiblement emocionats, els familiars de Sergio Mármol i el mateix protagonista van rebre l’ovació d’un públic lliurat que no va cessar d’animar al jove. Com a tancament a l’acte, la directiva interina del San Juan Atlético Montcada i l’actual de l’Escola Futbol Montcada van rendir tribut a Sergio amb diferents obsequis, que van posar punt final a un emotiu homenatge que va aconseguir que, per un cap de setmana, el futbol fos el de menys en el Municipal Can Sant Joan.

Totes les imatges a: https://www.facebook.com/TempsAfegitRadio/

VERSIÓN EN CASTELLANO

El joven montcadense apaleado el pasado 22 de noviembre fue el gran protagonista en la previa del partido del San Juan Atlético


Como cada dos semanas en Can Sant Joan, la matinal del domingo solo tenía un protagonista: el fútbol. No obstante, en el enfrentamiento de este fin de semana entre el San Juan Atlético Montcada y el CF Lloret, este deporte quedó relegado a un segundo plano. Y todo ello se produjo por una elogiable causa. Sergio Mármol, montcadense de 22 años que fue apaleado el pasado 22 de noviembre a la salida de una discoteca y estuvo seis meses en coma, recibió un merecido homenaje junto a su familia y amigos en los prolegómenos del encuentro, donde los 350 asistentes al Municipal de Can Sant Joan clamaron en favor de que se haga justicia con el caso del joven de Montcada i Reixac.

En los instantes de espera, antes de saltar al césped, todas las visitas tenían como único protagonista a Sergio, siempre con una sonrisa agradeciendo cada gesto de apoyo que llegaba durante los 25 minutos previos al acto. Ya sobre el campo, los futbolistas del San Juan Atlético lucieron camiseta de apoyo con el mensaje “Justicia para Sergio”, nombre de la campaña iniciada hace unos meses para reclamar que los agresores no queden impunes de lo ocurrido.

Visiblemente emocionados, los familiares de Sergio Mármol y el propio protagonista recibieron la ovación de un público entregado que no cesó de animar al joven. Como cierre al acto, la directiva interina del San Juan Atlético Montcada y la actual de la Escola Futbol Montcada rindieron tributo a Sergio con diferentes obsequios, que pusieron punto y final a un emotivo homenaje que logró que, por un fin de semana, el fútbol fuese lo de menos en el Municipal Can Sant Joan.

Todas las imágenes en: https://www.facebook.com/TempsAfegitRadio/

Una respuesta a “Can Sant Joan es bolca per donar suport a Sergio Mármol

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s